Ημερομηνία ισχύος: Από Ιούνιος 2019
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

 

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για το ecotourismo.gr,το οποίο ανήκει και τελεί υπό τη διαχείριση της εταιρίας με την ονομασία “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ECO TOURISMO” η οποία εδρεύει στην Φλώρινα (ΛΑΙΜΟΣ 0, 53077 ΑΓ ΓΕΡΜΑΝΟΣ).

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε πληροφορίες καθώς και την ασφάλεια πληρωμών οι οποίες περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα που δίνετε στην ιστοσελίδα μας: ecotourismo.gr.

Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δείτε και να ενημερώσετε τα δεδομένα αυτά.

1.Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

2.Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

3. Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Η παραχώρηση των Δεδομένων στην ιστοσελίδα μας μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.

Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παραχώρησης Δεδομένων επισημαίνεται με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στους Δικτυακούς Τόπους, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα Δεδομένα, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για την Εταιρία η εκπλήρωσης της κράτησης ή η παροχή των άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων στην Εταιρία, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής Δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

 

4.Συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα σας συλλέγουμε:
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται.
Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

α. Δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη όπως: όνομα,επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση κατοικίας.

β. Δεδομένα και πληροφορίες που μας παρέχετε μέσα από τις μεταξύ μας συναλλαγές (κρατήσεις, παραγγελίες κ.λπ.)

γ. Δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή σε newsletter μας.

δ. Δεδομένα που μας παρέχετε όταν σχολιάζεται μια δραστηριότητα ή ένα προϊόν ή μια σελίδα ή ένα post από το blog μας.

 

5. Σκοπός των προσωπικών σας δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Κρατήσεις: χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την ολοκλήρωση και την παροχή της online κράτησής σας για τις δραστηριότητες μας.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών.
 • Σχόλια πελατών: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε πρόσκληση μέσω email για υποβολή σχολίων μετά την ολοκλήρωση τις δραστηριότητας που είχατε επιλέξει. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε άλλους να επιλέξουν την δραστηριότητα που τους ταιριάζει περισσότερο. Αν υποβάλετε σχόλιο, το σχόλιό σας  θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.
 • Ενέργειες Μάρκετινγκ (newsletter): μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για ενέργειες μάρκετινγκ όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία. Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, όπως διαφημιστικά newsletter και προωθητικές επικοινωνίες για νέα προϊόντα και υπηρεσίες ή άλλες προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβάνουμε κι έναν σύνδεσμο διαγραφής, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα από εμάς στο μέλλον.
 • Άλλες επικοινωνίες: μπορεί να υπάρξουν φορές που να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος κειμένου, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους:
  • α. Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.
   β. Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας online, μπορεί να σας στείλουμε email υπενθύμισης για να συνεχίσετε την κράτησή σας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη αφού σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να ξανά ψάξετε την δραστηριότητα ούτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία κράτησής σας από την αρχή.
   γ. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μπορεί να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να γράψετε σχόλια για την εμπειρία σας από τον ιστοχώρο μας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για εμάς αφού βάσει των σχολίων σας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο μας.

 

6. Ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων

Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων ο ιστότοπος μας ecotourismo.gr χρησιμοποιεί έγκυρο πιστοποιητικό SSL (SecureSocketsLayer) και όλες οι προσωπικές πληροφορίες σας κρυπτογραφούνται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS1.2 ή νεότερο

Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλα τα δεδομένα που παρέχεται έτσι ώστε να μην μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

7. Πληρωμές

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με χρήση της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας ή του ηλεκτρονικού πορτοφολιού μέσω της ασφαλής πλατφόρμας της Viva Payments που εγγυάται 100% ασφάλεια συναλλαγών.

Ο πελάτης/χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας του και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Το σύστημα μας δεν αποθηκεύει ούτε εμπλέκεται με τα στοιχεία της κάρτας σας .

Η πληρωμή σας ανακατευθύνετε μέσω της Viva Payments που είναι ένα Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments.

Όροι χρήσης της Viva Payments ΕΔΩ

Ασφάλεια πληρωμών Viva Payments ΕΔΩ