Σ/Κ 25-26 Μαίου 2024

Σας προτείνουμε ένα 2-ήμερο απόδρασης στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών, όπου μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες με την Eco Tourismo, θα απολαύσετε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο –  ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΡΟΤΙ & ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΣΚΗΤΑΡΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Συνάντηση, στις 16:00 στο όμορφο γραφικό ψαροχώρι Ψαράδες.

Από εδώ θα ξεκινήσουμε μια πεζοπορική διαδρομή στην πιο απόμερη πλευρά της μεγάλης Πρέσπας. Ακολουθώντας πανέμορφα μονοπάτια, θα επισκεφθούμε το ασκηταριό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το ακρωτήριο Ρότι, που είναι το βορειότερο σημείο της ελληνικής πλευράς, με πανοραμική θέα σε όλη την μεγάλη Πρέσπα και στο τριεθνές, το σημείο όπου συναντώνται τα σύνορα των 3 χωρών.

Διάρκεια περίπου 2 ώρες.

 

Κυριακή  – KAYAK & BIRDWATCHING

Η μικρή Πρέσπα είναι στον πυρήνα του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών. Εκεί βρίσκεται το γραφικό νησάκι Άγιος Αχίλλειος όπου συνδέεται με την ξηρά με μια πλωτή πεζογέφυρα. Σε όλη την περιοχή τριγύρω υπάρχουν συστάδες με καλαμιές, όπου φτιάχνουν τις φωλιές τους πολλά είδη πουλιών του υδροβιότοπου, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για birdwatching από ασφαλή απόσταση.

Ξεκινάμε από την αρχή της πεζογέφυρας και με τα καγιάκ θα περιηγηθούμε στην γύρω περιοχή, παρατηρώντας από ασφαλή απόσταση τα πολυάριθμα πουλιά της περιοχής.

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 60€                            ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 50 €

 

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών: 4 άτομα Ελάχιστη ηλικία συμμετεχόντων: 12 ετών

 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Όλες οι αναφερόμενες υπαίθριες δραστηριότητες

ΦΠΑ 24%

         ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
  • Άνετα ρούχα
  • Αθλητικά παπούτσια
  • Καπέλο
  • Πετσέτα
  • Νερό

Κριτικές

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις μέχρι τώρα.

Αφήστε μια κριτική